imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A nap alkalmazása: FAST


Kevés ennél egyszerűbb appal találkoztam eddig. A FAST az éppen használt interneted/mobilinterneted letöltési sebességét méri. Elindul az app és már pörög is a számláló. Ennyi. Található benner egy Retry gomb, mellel új mérést indíthatunk. Egy hangyapiszok méretű felirat, hogy mérd össze eredményeid a SPEEDTEST.NET eredményeivel és a jobb alsó sarokban megbújik egy szolid kis felirat: Powered by NETFLIX. Ez a te alkalmazásod, ha kerülnéd a felesleges sallangokat.

Töltsd le most ingyen az App Store-ból.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!