imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A nap alkalmazása: HeartWatch


Azt mondják, ez az app olyan jó, mintha maga az Apple csináta volna. Ha többre vágysz a Watchodban (és telefonodban), mint a beépített pulzusmérő és monitorozó applikáció, akkor remek választás lehet. A mérés után zónákra osztva elemzi, mikor milyen volt a pulzusod. Külön edzéseket lehet vele beállítani, ha bármilyen rendellenességet észlel, azonnal jelez és még alvás közben sem hagy egyedül. Beépített animált asszisztenese, Tim(ogochi) pedig segít értelmezni és átláthatóvá tenni eredményeid.

Most 1 090 Ft-ért Tiéd lehet az App Store-ból.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!