imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A nap alkalmazása: HotelTonight


Fancy hotel kereső alkalmazás, melyet az Apple úgy zengett be, mint az app, amivel leggyorsabban foglalhatsz szállást. Ha valaki Airbnb-zett már, akkor a felület egészen ismerős lehet, csak itt most szállodák kínálatából válogathatunk a közelünkben (vagy távolban). A szép, letisztult és könnyen átlátható felületeten valóban minden infót azonnal meg lehet találni és a foglalás is elég gyors. Az árak nem állíthatók az országok saját valutájára, saját magunknak kell fix pénznemet választani a beállítások közt, ha valaki itthon használná, szerencsére a forint támogatott.

Az App Store-ból most freeben lekaphatjátok.

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!