imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A nap alkalmazása: Oh She Glows


What does she do, huh?! Az applikáció a Magyarországon talán kevésbé ismert OhSheGlows.com gasztro blog app változata, melyben 95 darab vegán és 75 darab gluténmentes recept került összeválogatásra, elkészítési útmutatóval és csodálatos fotókkal illusztrálva. Habár számtalan ingyenes recept lelhető fel a neten azok számára, akik így táplálkoznak, jobban belegondolva 699 forint egy színes-szagos receptes könyvért mégsem olyan sok. És nem mellékesen masszív húsevőként is azt mondom, hogy egyik-másik tétel durván ínycsiklandónak néz ki, még ha nincs is benne husi.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!