imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A nap alkalmazása: Streaks


Mind a szokások rabjai vagyunk, legyen szó jó vagy rossz berögződésről: ha változtatni akarunk nagyon nehéz leszoktatnunk magunkat bizonyos tevékenységekről. Azonban a mindennapokban történő apró változtatások és a fokozatosság együtt pozitív irányba terelheti ilyesféle ambícióinkat. Ehhez pedig mi sem jobb, mint egy könnyen átlátható to-do-list alkalmazás. A Streaks sem lóg ki a sorból, nagyszerűen sikerült kezelőfelületet kapott, amin könnyű kiigazodni, és a célokat, a napi feladatokat észben tartani.

0Így lehet hétről-hétre, hónapról-hónapra a kitűzött célokat elérni és fejlődést elérni vagy vágyakat beteljesíteni. Nincs időd elolvasni egy könyvet? Olvass napi 10 percet, az alkalmazás pedig segít, hogy sose feledkezz meg róla. Az ausztrál fejlesztő által készített Streaks-t 1790 frointért tudod letölteni az App Store-ból.

 

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!