imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A nap alkalmazása: Timepage by Moleskine


A Moleskine, mint gyártó ismerősen csenghet, hiszen okos írószettjük egyedülálló a piacon. Az App Store szerkesztői ma az ő naptár appjukat választották a nap alkalmazásának, amiről írtunk korábban. A Timepage nem is szégyenkezhet, bitang jó alkalmazásról van szó, egyedi felhasználói felülettel, térkép és időjárás integrációval, ezáltal többről, mint egy átlag, unalmas naptár. Az app minden szükséges információval kiszolgál, ennél én nem is várok többet egy ilyen alkalmazástól, a lenyűgöző, minimalista dizájn pedig már csak hab a tortán 1790 forintért.

MacBook Pro és iMac most 3 év jótállással!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!