imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A nap amikor az Apple bekopogtatott a Microsofthoz


Tegnap teljesen elkerülte a figyelmem, viszont egy kósza Twitter posztban szembesültem vele, hogy az iTunes mostantól elérhető a Windows Store-on keresztül is. Miért érdekes ez? Nos, az Apple csak úgy nem szokott más alkalmazásboltokba appokat feltölteni, főleg nem akkor, ha a Microsoftról van szó (visszafele annál inkább). Másrészt ez azt is jelenti, hogy mostantól aki Windowst használ automatikusan frissítheti az iTunest, nem kell többé az apple.com-ról lebogarászni, kirakhatod majd óriás csemépre a start menüben és hasonlók. Értitek, tiszta 2018.

Akár már erre is telepíthető az iTunes a Windows Store-on keresztül

Azt továbbra sem értem miért pont most került fel, a Windows 8 desktop verziója óta van ilyesmire lehetőség, ráadásul a platform sosem volt annyira eleresztve naprakész szoftverekkel az Apple által. A QuickTime hosszú évek óta nem frissült, a Safarit kinyírták, az iTunes használata pedig még mindig gyötrelem az ablakos rendszer alatt. Lehet, hogy nem kell ezt túlgondolni, Tim egyszerűen megnyomta a jó napom van gombot és adott Craig Federighi csapatának 3 órát, hogy publikálják a programot a Windows Store-ban.

Apple iPad Pro 10,5

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!