imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A nap játéka: Invert – The Flipping Puzzles


A puzzle játékok lehetnek önmagukban is komplexek, de sokkal jobb az élmény, ha a kivitelezésükben is a komplexitás tükröződik: a nap játéka pedig ebbe rendesen beletrafált. Az egyik kanadai fejlesztő, Jonatan Van Hove szerint ezt az összetettséget úgy pakolték bele az Invert névre keresztelt játékba (a cím egyébként igen beszédes), hogy már-már egy 3D-s játékélményt kapunk, ugyanis a lapok forgatásának célja, hogy egyszínűvé varázsoljuk az játéktáblát.

Készítettünk néhány variációjú 5×5-ös hálót és úgy döntöttünk, ahelyett hogy erre fókuszálunk, inkább a mechanizmusban mélyülünk el. […] Sok kutatást végeztünk a geometriai mintákkal és alakzatokkal kapcsolatban azért, hogy vizuálisan jól illeszkedjenek egymáshoz. Ennek egy része azon minták megtalálása volt , amik a síkban nem csak esztétikusan helyezkednek el, de matematikailag is a helyén vannak.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!