imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A nap játéka: KleptoCats


Unatkozol, és nem tudod, mit csinálj magaddal? A KleptoCats egy tökéletes választás kis unaloműzőnek – és ráadásul még aranyos is.

A KleptoCats egy végtelenül egyszerű játék. Adott a cicád, akit megsimogathatsz, megetethetsz, és lemosdathatsz, mint bármelyik másik cicát. Azonban van egy extra képessége is a kis állatkádnak: elmegy, és jártában-keltében pénzt és egyéb csecsebecséket lopkod neked, amikkel ki tudod díszíteni a szobád, és a többi szobát a házban. Amennyi cica, annyi különböző dolog, amit össze tudsz szedni, és miközben ők a világban kalandorkodnak, te minigame-ekkel is múlathatod az időt.

Nem világmegváltó alkalmazás, de például a tömegközlekedésen töltött kieső órákra pont tökéletes. Ráadásul a grafikája is pont annyira cuki, amennyire az kell. Ha le szeretnéd tölteni, ingyenesen megtalálhatod az App Store-ban.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!