imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A nap játéka: Life is Strange


A Warcraft III óta az első játék, ami teljes hosszában, szőrösől-bőröstől annyira le tudott kötni, hogy ne akarjam abbahagyni. A Life is Strange ( – Episode 1) most a Maces Steamen kívül már iOS-re is elérhető az App Store-ban.

Zseniális játékmenet és nagyon szerethető karakterek. Ha nem áll távol tőled a gondolkodós, mérlegelős kicsit átszellemülős játékmenet, akkor elég nagy az esélye, hogy téged is megfogjon.

A történet során Max bőrébe bújhatunk, aki a Blackwell Academy művészeti szakos diákjaként csodálatos fotókat készít. Egy napon pedig rájön, hogy bizonyos impressziók hatására utazni tud az időben. És természetesen azonnal beindul a Butterfly Effect, minek következtében számos idősíkon, különböző következményeket mérlegelve kell végighaladnunk a játékmeneten, miközben max és barátnője, Chloe élete is gyökeresen megváltozik.

A Life is Strange most csak 1 090 Ft-ért tölthető az App Store-ból.

 

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!