imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A nap játéka: Tiny Wings


A madaras játékok a Flappy Bird hódítása óta virágkorukat élik, ez alól a nap játéka a Tiny Wings sem képez kivételt. A játék rendkívül egyszerű: juttasd el a madarat A-ból B-be, mielőtt lemegy a nap. Ha besötétedett, a játéknak vége. Minden menet után egy összpontszámot kapunk, és nap, mint nap visszatérhetünk megdönteni a saját rekordunkat. Az elért pontok függvénye az is, hogy milyen módon változik a játékkörnyezet, amely rendkívül változatos. Ha nem tudod mire költs ma el 349 forintot, akkor a Tiny Wings egy jó befektetésnek tűnik, de előre szólók: nyomokban addiktív játékelemeket tartalmaz.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!