imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A nap játéka: Windin


Egy újabb unaloműzésre kiváló játék, ezúttal a puzzle kategóriából. Van pár kitöltendő perced, és kéne egy játék, amivel el tudnod ütni az időt? Kukkantsd meg ezt.

Bár eleinte egyszerűnek tűnhet a játék – elsőre én egy “Candy Crush színes szőlőcukorral” játékra gondoltam, mikor megláttam –, mégsem az. Lényege, hogy a kis kövecskéket úgy helyezd el a táblán, hogy mikor abból három egymás mellé esik, akkor azok eltűnnek. Ebben nehezíti feladatod az állandóan változó szélirány, és tényleg ez az, amitől érdekesebbé válik a játék, mint egy sima puzzle game (ahogy azt a fejlesztők is ígérik). Nagyon oda kell figyelni, hogy úgy pakolássz, hogy a szélirány segítsen, ne pedig hátráltasson, aztán meg még be is jönnek az új színek…

Egy próbát mindenképp megér a játék, amit a fejlesztők elmondása szerint kifejezetten rövid szünetekre terveztek. Megtalálhatod az App Store-ban.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!