imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Napi ingyen app: 24H


Sok-sok alkalmazást kipróbáltunk már, ami abban segít, hogy nyomon követhessük a mindennapjaink során mennyi idő töltünk különböző tevékenységekkel. Mennyit alszunk, dolgozunk, sportolunk, mennyi időt töltünk otthon, vagy máshol, esetleg a munkaidőből mennyi időt vesznek el a meetingek és a többi. Nem állítom, hogyha valaki kipróbál egy ilyen alkalmazást, akkor éveken keresztül vezetni fogja a személyes tevékenységi naplóját, de már pár nap alatt is meglepő kimutatásokat végezhetünk vele. A 24H ráadásul most teljesen ingyenes, akinek kísérletezni van kedve, annak adott lehetőség.

24H letöltése az App Store-ból (iPhone, iPad, iPod touch)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!