imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Napi ingyen app: Batman – The Telltale Series


Gotham városában mindennaposak a súlyos bűnesetek, de természetesen minden nagy sikerű sztori elengedhetetlen kelléke a hős, jelen esetben Batman, aki megtisztogatja a várost a rossz fiúktól. Nekünk pedig Mr. Bruce Wayne álruháját magunkra öltve kell rendet tennünk a városban. Ahogy a sztori kezd kibontakozni, úgy egyre jobban formálható a történet a dialógusok által. Illetve egyre több jutalmat és segédeszközt szerezhetünk meg, mely szintén befolyással van a cselekmény kimenetelére. Az első epizód most ingyen letölthető. A szuperhős világ kedvelőinek, de főleg a Batman fanoknak, elmaradhatatlan app az iPhone-jukról.

Batman – The Telltale Series letöltése az App Store-ból (iPhone, iPad, iPod touch)

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!