imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Napi ingyen app: Blink


Jegyzetelős alkalmazásokkal Dunát lehetne rekeszteni, ugyanakkor ha figyelembe vesszük, hogy ezek közül melyek azok, melyeket könnyedén és gyorsan tudunk használni, akkor már nem ilyen széles a paletta. Ugyan semmi gond nincs a gyári Jegyzetek alkalmazással, de a Blink gesztusvezérlései miatt nagyon egyszerű, átlátható és gyors az app használata. A koppintások számától és hosszúságától függően változtathatunk a jegyzeteken. Ha szereted a minimalista megoldásokat, ezt is szeretni fogod.

Blink letöltése az App Store-ból (iPhone, iPad, iPod touch)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!