imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Napi ingyen app: Blur – Create Beautiful Wallpapers


Én általában a gyári alapértelmezett háttérképet használom iOS-en, de biztos sokan vannak, akik szeretik cserélgetni a képet az ikonjaik mögött, illetve a lezárolt képernyőn. Ha inkább a minimalista megoldások híve vagy, akkor a Blur neked való – gyakorlatilag bármilyen képet elblőrözhetünk vele, így létrehozva mindenféle színes háttereket. Nem tudom eddig mi került rajta 700 Ft-ba, de most ingyen van. (Ja, a hét ingyenes alkalmazása nem ez, hanem a Robot Factory lesz. ;) )

• Blur – Create Beautiful Wallpapers letöltése az App Store-ból (iPhone)

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!