imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Napi ingyen app: BusyMind


Naponta mennyi a tudatos perceid száma? A BusyMind segít. Egy, illetve öt perces sessionok közül választhatunk, az alkalmazás pedig folyamatosan informál, hogy mi után mi következik. Első körben belégzéskor a kék körre kell helyeznünk az ujjunkat, kilégzéskor pedig elengedni – ekkor a kör pulzálni kezd. Hamar érezni fogjuk, ahogy emelkedik a pulzusunk, aki pedig nem csinált még ilyet, annak abban is segít az app, hogy mely testrészeinkre kell ebben az állapotban koncentrálnunk. Ha van naponta legalább egy szabad perced, akkor mindenképp próbáld ki!

BusyMind letöltése az App Store-ból (iPhone, iPad, iPod touch)

iPhone 7 részletfizetéssel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!