imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Napi ingyen app: CamCard és Pro Keyboard


Ma két ingyenes alkalmazást hozunk nektek, amit érdemes letöltenetek. Külön nem szoktunk csak iPadre való alkalmazásokat gyűjteni és megosztani, de ma kivételt tettünk, hiszen egy szuper billentyűzet app vált ingyenessé.

Pro Keyboard: Az alkalmazás fejlesztői nem kisebb feladatra vállalkoztak, mint egy olyan, iPadre illő billentyűzet készítésére, ami amellett, hogy teljesen testre szabható, kényelmesen használható érintéssel is. Így a végeredmény valahol a gyári és a notebookokon megszokott teljes billentyűzet között van. Az egyéni beállításoknak köszönhetően pár napos gyakorlás után sokkal produktívabbá válhat azok munkája, akik részben vagy egészben az iPadjük pötyörészésével töltik a dolgos órákat.

Pro Keyboard letöltése az App Store-ból (iPad)

CamCard: A névjegykártyákkal két problémám van: ódivatúak és állandóan elveszítem őket. A CamCard erre nyújt megoldást. Egy egyszerű szkenner appról van szó, ami átlagos fényviszonyok mellett gyorsan megtalálja a kártya sarkait és éleit, majd beolvassa és elmenti egy gyűjteménybe. Nem is várok többet egy ilyen alkalmazástól, csak teszi a dolgát és alkalomadtán szuperhasznos.

Camcard letöltése az App Store-ból (iPhone, iPad, iPod touch)

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!