imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Napi ingyen app: Connectrode


Ha szereted a puzzle játékokat, akkor a Connectrode is tetszeni fog. Egy alaplapra vagy áramkörre vannak különböző színű chipek elhelyezve, amiket ha összekötögetünk, akkor feloldhatjuk őket a tábláról. Minél kevesebb chipet felhasználva tudjuk eltüntetni a láncolatokat, annál több pont jár érte. A trükkös az egészben, hogy a menetek vége felé a saját magunk által lerakott chipekbe ütközhetünk.

A játék random ad mindig újabb táblákat, sosem kell ugyanazt játszanunk, mint azt megelőzően. Ami a legjobban tetszett, hogy küldhetünk a barátainknak egy meghívó linket, amivel ugyanazon a pályán mérkőzhetünk meg. A Connectrode-ot könnyű elkezdeni, de nehéz letenni. Jelenleg ingyenesen letölthető, de sajnos vannak benne reklámok.

Connectroad letöltése az App Store-ból (iPhone, iPad, iPod touch)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!