imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Napi ingyen app: DataWidget


Bár sosem foglalkoztatott, hogy havonta mennyi adat folyik át az iPhone-omon, de tudom, hogy sokaknak ez fejtörést okoz, ahogy az is, hogy ki-be kapcsolgassák a mobiladatot engedélyező kapcsolót a Beállításokban. Ezért ma egy olyan ingyenes alkalmazást választottunk, amivel könnyedén nyomon lehet követni az adatforgalmat.

A DataWidget segítségével megadhatjuk, hogy milyen időközönként nullázódjon a számláló, beállíthatjuk a mértékegyéget és azt is, hogy havonta mekkora adatkeret áll a rendelkezésünkre. Az alkalmazás lényege pedig, ahogy a neve is mutatja, hogy mindezt widgetként kitűzhetjük, így nem kell állandóan megnyitni az alkalmazást, könnyedén rápillanthatunk a havi fogyasztásra.

DataWidget letöltése az App Store-ból (iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!