imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Napi ingyen app: Flashback


Egy igazán mátrixos alkalmazást tudtok letölteni ma ingyen. A Flashback egy mezei naptár alkalmazás is lehetne, ha a UI-s csapat nem végzett volna zseniális munkát. Ha mindig is vágytál egy sci-fi stílusú naptárra, akkor most itt a lehetőség. Az alkalmazás a kinézetén kívül egyébként semmi extra, a gyári Naptár appból áthozhatóak az események, a szokásos módon lehet váltogatni a nézetek között, itt inkább az egyedi felület kapott nagyobb hangsúlyt a funkciók helyet.

Flashback letöltése az App Store-ból (iPhone, iPad, iPod touch)

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!