imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Napi ingyen app: Flick Champions Classic


A játékban 4 ingyenes sport és szintén 4 játékmód közül választhatunk, a Game Centeren keresztül pedig az ismerőseinkkel is megmérkőzhetünk. Minden sportnál 2D-s felülnézetet kapunk, így pofon egyszerű az irányítás, valamelyest ügyességi, ugyanakkor szórakoztató a játékmenet. Az ingyenes sportok a focit, a teniszt, kosárlabdát és a hokit foglalják magukba. Míg a bowling, az íjászat, a minigolf, az amerikai futball és a baseball kioldásáért 349 forintot kell fizetnünk.

Flick Champions Classic letöltése az App Store-ból (iPhone, iPad, iPod touch)

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!