imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Napi ingyen app: Funnel


Le vagy maradva a nap legfontosabb híreivel? Ha letöltöd a Funnelt (és értesz angolul), akkor 5 perces podcast beszámolókban hallgathatod meg a friss híreket, egyenesen a világ legfontosabb sajtóorgánumaitól. Az alkalmazás olyan hírforrásokat használ, mint a BBC, a CBC, vagy a Wall Street Journal. Beállíthatunk emlékeztetőket, a pro verzióban pedig van AutoPlay és AutoStart funkció is. Reggel kocsiban, buszon hallgatva tökéletes napindító lehet, már ha érdekelnek a világban zajló események.

Funnel letöltése az App Store-ból (iPhone, iPad, iPod touch)

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!