imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Napi ingyen app: Glucose Buddy+ for Diabetes


Glucose Buddy+ az egyik fellelhető legkomplexebb diabétesz-menedzser app. A Glucose Buddy fizetős, kibővített funkciókkal rendelkező nagytestvére, melyet most ingyen tölthettek le. Egyszerűen nyilvántarthatók benne a mérések, gyógyszerezés és minden egyes étkezés. A különböző kimutatások és diagramok szerelmeseinek külön kedveznek, mivel mind a vércukor, inzulin, testtömeg és vérnyomás értékeket csodálatos vizuális formációkba rendezi. Egészség appos integrációjának köszönhetően pedig automata behúzza például a megtett lépésszámot és egyéb mozgással és szívveréssel kapcsolatos értékeket. Plusz extra, hogy minden bevitt érték kinyerhető belőle PDF formátumban, mely hasznos lehet, a digitális világgal kevéssé kompatibilis orvosoknál tett látogatások során.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!