imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Napi ingyen app: Intro to United States


Általánosan elfogadott vélekedés az, hogy az amerikaiak semmit nem tudnak nem hogy Magyarországról, de Európáról sem. Mi a helyzet azonban velünk? Tudod mi Wyoming fővárosa? Hol van Nyugat-Virginia? Melyik államnak mi a jelképe? Az Intro to United States segít, hogy mindezekkel képben legyél, és tényleg lenyomhasd bármelyik amerikait földrajzi ismeretekben. Alapvetően gyerekeknek készült alkalmazás (Maria Montessori módszereit használja), de felnőttek is elszórakozhatnak vele. Most 1790 Ft helyett van ingyen.

• Intro to United States letöltése az App Store-ból (iPhone, iPad)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!