imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Napi ingyen app: MoneyControl


Régóta keresem a tökéletes pénztárca alkalmazást. Az elmúlt félévben már vagy egy tucatot elfogyasztottam, mégsem találtam olyat, aminek a használata annyira kézenfekvő lenne, hogy minden pénzmozgás után elővegyem az iPhone-om és azonnal beírjam a kiadásaimat. Pedig nagyon is szükségszerű lenne. Ha hónapról hónapra visszakövethető, hogy mennyi bevételt termelsz és azt milyen arányban költöd el, akkor hamar rálehet jönni, hol a legkönnyebb visszavágni a költségeket.

Nos, következő áldozatom a ma ingyenes MoneyControl, ami a Koint váltotta nálam. Ránézésre az app teljesen rendben van, nagyon tetszik, hogy In-App-Purchase formájában hozzá lehet adni fotókat a tételekhez, így a számlát is tudjuk mellékelni a költésekhez. Ha még ti sem találtátok meg a megfelelő pénztárca alkalmazást, akkor adjatok neki egy esélyt!

MoneyControl letöltése az App Store-ból (iPhone, iPad, iPod touch)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!