imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Napi ingyen app: NoLocation


A NoLocation segítségével a fotóinkban tárolt EXIF adatokat tudjuk eltüntetni pillanatok alatt. Az EXIF adatok eredetileg csak olyan plusz információkkal szolgáltak, mint a fényképezőgépünk típusa, a lencse, a gyújtótávolság, rekesz, zársebesség, ISO, vaku, és a többi. Néhány évvel ezelőtt, amikor még nem volt ennyire jó a telefonok kamerája, akkor a Flickr és az ahhoz hasonló képmegosztók egyik legjobb funkciója az volt, hogy ezeket az adatokat a képeinkkel együtt megtudtuk osztani.

Az iPhone-ok azonban már a fotó elsütésének lokációját is tárolják az EXIF adatok közt. Így, ha kiraksz a netre egy otthon készített fotót, akkor a stalkerek igen egyszerűen vissza tudják követni a pontos lakhelyedet. A NoLocation ettől a parától szabadítja meg a fotóidat, csak egyszerűen behúzol egy képet az albumodból és máris eltűnik róla minden EXIF adat.

NoLocation letöltése az App Store-ból (iPhone, iPad, iPod touch)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!