imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Napi ingyen app: Pixel Boat


A Pixel Boat egy régi időket idéző játék, ahogy a neve is mutatja meglehetősen pixeles élményben lehet része annak, aki most ingyenesen letölti. Egy 2D-s hajóversenyző játékról van szó, ahol nem csak a sebesség az egyetlen szempont, hanem a hajók fejlesztése és a fegyverek használata is. Belecsöppenve a karrier módba egyből a tutorial pályán találjuk magunkat, ahol a játék megtanítja az amúgy sem túl bonyolult irányítást (jobb oldalt a gáz, bal oldalt a ravasz). A Pixel Boat 15 irgalmatlan midi zenét és 116 eventet számlál, 64 megszerezhető és fejleszthető csónakot. Ha ahhoz van kedvetek, akár MFi kontroller segítségével is játszhatjátok.

A Pixel Boat letöltése az App Store-ból (iPhone, iPad, iPod touch)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!