imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Napi ingyen app: PlusKey


A billentyűzetek királya, a csodás. Rengeteg féle, harmadik féltől származó billentyűzetet kipróbáltam már (beleértve az emojizásra kitalált appokat is), de engem még a Gboard sem tudott meggyőzni, így egészen idáig csak a gyári billentyűzet volt beállítva az iPhone-omon. A PlusKey azonban számomra igazi hiánypótló alkalmazás, a Beállítások » Általános fül alatt hozzáadva egy mini kalkulátort kapunk a billentyűzeteink közé. Összeadsz két számot, nyomsz mellé egy emojit, és elküldöd az eredményt, ennyire egyszerű. Plusz pont a fejlesztőknek, hogy a számológép a gyári app kinézetét követi. Én mindenképp megtartom, töltsétek le ti is!

PlusKey letöltése az App Store-ból (iPhone, iPad, iPod touch)

MacBook Pro és iMac most 3 év jótállással!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!