imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Napi ingyen app: Pulse


Tegnap a BusyMind volt ingyenes, ma pedig szintén egy relaxációs appot mutatunk az egy dolláros árkategóriából, amit most ingyen tudtok beszerezni. A Pulse a nap közbeni tudatos percek helyett inkább az elalvás előtti pillanatokra koncentrál, de általános relaxációra is tökéletesen alkalmas. Ha még nincs Apple Watchod, de kipróbálnád milyen kontroll alatt tartani a légzésedet, akkor ezt az appot neked találták ki. Néhány nap használat után (miután már a szokás rabjává válsz), akár le is törölheted majd az alkalmazást.

Pulse letöltése az App Store-ból (iPhone, iPad, iPod touch)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!