imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Szómágia

Itt a legújabb magyar iOS játék!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Napi ingyen app: SYS Pro


Bár személy szerint sosem használtam a telefonom hardverének működését elemző appokat (iPhone-on ez nagy részt szükségtelen), de megértem, ha valaki mondjuk éppen csak most tért át Androidról és szeretne rémisztő grafikonokat nézegetni például a rendszermemória telítettségéről. Az alkalmazás azért a semminél valamelyest többet tud: a widgetek közé például kitszúrhatjuk a tárterület telítettségét mutató grafikont is, illetve az alkalmazást megnyitva hozzáférhetünk egy helyen a telefon legfontosabb tulajdonságaihoz is. Jól érzékelitek, ez önmagában egyetlen forintot sem érdemel, de ma ingyen van így pedig már mi is szerettük.

SYS Pro letöltése az App Store-ból (iPhone, iPad, iPod touch)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!