imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Napi ingyen app: Taskful


Egy igazán hasznos alkalmazást hoztunk nektek mára, a Taskful lényegében egy teendők menedzselésére szolgáló alkalmazás, de nem a megszokott módon. Egyrészt nagyon jól van megtervezve a felülete, ezáltal pillanatok alatt beírhatjuk a teljesíteni kívánt a feladatokat, másrészt pedig segít abban, hogy folyamatosan a közelgő határidőkre koncentráljunk. Nem csak azoknak ajánlott, akik tanuláshoz vagy munkához használnak hasonló alkalmazásokat, hanem azoknak is akik szeretnének motiváltak lenni a napjaik során. Például elolvasnának egy könyvet, de mindig elfeledkeznek róla vagy a rendszeres folyadékbevitelről és a többi. Csapjatok le rá, amíg még ingyenes!

Taskful letöltése az App Store-ból (iPhone, iPad)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!