imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Napi ingyen app: WordidMa egy szókirakós játékra esett a választás, mert azt általában mindenki szereti a Wordid pedig tényleg király. Ráadásul korlátozott ideig most ingyenesen letölthető. Négybetűs szavakat kell kirakni egy perc alatt random módon kapott betűkészletből. A Game Centeren keresztül összemérhetjük tudásunkat másokkal, a jó teljesítményt pedig egyedi matricákkal jutalmazza a játék, amit gyakorlatilag úgy kell elképzelni, mint egy éremtáblázatot. Metrón ülős, buszon aszalódós nyári utazós kalandokhoz tökéletes, de azért annyira nem addiktív, hogy rámenjen a párkapcsolatod.

Wordid letöltése az App Store-ból (iPhone, iPad, iPod touch)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!