imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

Natív To-Do alkalmazás érkezett Macre a Microsofttól


Teendőlista, feladatok, emlékeztetők – ezt tudja a Wunderlistet helyettesíteni kívánó To-Do alkalmazás a Microsofttól. Macen viszont a fókusz a ‘My Day’ névre keresztelt taben van, ami összeszedi neked a beütemezett és ajánlott teendőket.

A rendszerető felhasználóknak pedig igencsak kedvez, hogy többszöri emlékeztetőket, jegyzeteket és fájlokat is lehet csatolni minden egyes feladathoz, bár utóbbi sajnos nem haladhatja meg a 25 megabájtot. Az app egyetlen hátulütője, hogy Outlookkal szinkronizálható, viszont azt is érdemes megjegyezni, hogy már a natív verzió fejlesztése is mérföldkőnek számít, hiszen eddig csak web kliens segítségével futott az alkalmazás Macen.

Az ingyenesen letölthető To-Do for Mac alkalmazás macOS 10.13 vagy ennél újabb rendszereken fut.

Forrás: AppleInsider

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!