imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Néha még az Apple alkalmazottak is pihennek


Például karácsonykor. Az Apple ugyanis bejelentette minden évben rendszerint történő iTunes Connect szünetét.

Idén december 23 és 27 között szünetel a szolgáltatásnak azon része, mely az új és frissített tartalmak jóváhagyásáért felel az iTuneson, App Store-ban és iBook Store-ban. Így minden olyan applikáció, frissítés és egyéb tartalom, mely ezen időszakban kerül feltöltésre csak december 27-e után kerül jóváhagyásra. És tekintve, hogy biztosan nem mindenkit érint meg a karácsony szelleme, valószínűleg temérdek munka várja majd a szünetről visszatérő Apple alkalmazottakat.

MacBook Pro és iMac most 3 év jótállással!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!