imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Nem csak az aszfalt, az iPhone is olvad ebben a melegben


Nem csak nálunk támad a hőhullám, de az Egyesült Királyságban is. Egy gyanútlan iPhone 6s tulajdonos Wadebridge városkájában ebédelt, ezalatt a készülékét a táskájára tette, ami a tűző napon volt. Egy órán át sütögette a nap az iPhone-t majd utána amikor ismét használni akarta főhősünk, nem kapcsolt be a készülék. Elugrott vele egy közeli szervizbe, ahol kinyitották a telefont, s megdöbbenve látták, hogy gyakorlatilag szétolvadtak kijelzőt az alaplaphoz kötő csatlakozók. Tanulság: az iPhone-nak sem tesz jót délben egy óra 40 fokban a napon.

(via Cult of Mac)

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!