imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Nem fogod elhinni mit találtak, amikor szétszedték az új 21,5″-es 4K iMacet!


Elnézést a címért, de egyszer el kellett sütnöm egy ilyet. ???? Szóval, az iFixit hozzájutott egy új 4K-s 21,5″-es iMachez, és szokás szerint egyből darabjaira is szedték az Apple gépét. Odabent meglepő dolgokat találtak: a RAM modulok szabványos SO-DIMM foglalatokban vannak, vagyis nincsenek az alaplapra forrasztva, de még a Kaby Lake processzor is csak simán egy LGA 1151 foglalatban van.

Ez azt jelenti, hogy mindkét részegység cserélhető valamilyen szinten, bár azért senkinek nem ajánljuk, hogy nekiessen a szerelgetésnek, mivel továbbra sem túl felhasználóbarát művelet – és persze garanciavesztéssel is jár. Az iFixit is csak 3 pontot adott rá a 10-ből.

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!