imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Nem jött be az exkluzív kontent, kirúgták a felelőst a Spotifytól


Igaz, még csak kezdeti szakaszban vannak a Spotify egyedi tartalommal való próbálkozásai, de az már most világos a cég vezetősége számára, hogy alig érdekel bárkit is ez a műfaj. Vagy a videók és podcastok, vagy az egész megközelítés. A Bloomberg úgy értesült, hogy a Spotifynál kedvesen megköszönték Tom Calderone eddigi munkáját és másutt keresik a megoldást. Azt nem mondanám, hogy nagyon hajtja őket az idő, hiszen annak ellenére, hogy már két sorozat is elindult az Apple Musicon, a megvalósítás elképesztően gagyi, vontatott és unalmas.

Egy alapvetően jó és már működő formátumot sikerült borzalmasra megcsinálniuk (Carpool Karaoke). Ha az Apple továbbra is műsoron hagyja azt a szörnyűséget, amit a Spotify azonnal leállított, akkor a klasszikus tévézésnek van még egy kis ideje, hogy felébredjen Csipkerózsika álmából, mielőtt a Szilícium-völgy ebbe is beletenyerelne.

(via 9to5mac)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!