imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Szómágia

Itt a legújabb magyar iOS játék!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Nem jött be a Planet of the Apps a kritikusoknak


Amihez az Apple hozzáér arannyá válik? Talán nem minden esetben. A Planet of the Apps túl van már néhány epizódon és a várakozásokkal ellentétben nem olyan átütő a sikere, mint ahogy azt az Apple képzelte. Azaz, a sorozat valószínűleg eléri majd a célját, ami feltehetően az App Store népszerűsítése és az Apple Music előfizetőinek növelése, ám egyáltalán nem Apple-ösre sikerült, inkább csak közepesen gyengére.

Ha eltekintünk a mentorálóbrigád milyenségétől és attól, hogy a műsorban szereplő alkalmazások alapvetően rossz értékeléseket kapnak az App Store-ban, is ordító bakikkal van tele műsor. Például az egyik játékos egy olyan AR alkalmazást mutatott be, ami egy saját fejlesztésű frameworkre épül, az epizód pedig egy nappal azután került adásba, minthogy az Apple bemutatta volna az ARKitet, ami ingyenes és mindenféle hasonló próbálkozást kinyír.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!