imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Nem nyerte el a kritikusok tetszését az Apple új dokumentumfilmje


Megjelent a Bad Boy Records történetét bemutató Apple-féle dokumentumfilm, a Can’t Stop Won’t Stop: A Bad Boy Story a Apple Music-on. Most arról ne is beszéljünk, hogy ha Browse menüben szénnépromózott film képeire kattintok, akkor hibaüzenetet kapok, viszont a lejátszás gombra nyomva elindul – Jimmy Iovine monnyon le. Viszont nem csak a technikával vannak gondok: a Rotten Tomatoes népszerű kritikagyűjtő oldalon az átlagos értékelése 2/10, a Tomatometer™ pedig 43%-on áll. Egyelőre nem jellemzi a fényes siker az Apple saját gyártású műsorait.

(via AppleInsider)

 

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!