imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kipróbáltuk az iPhone XS Max-ot

Megnéztük hogyan teljesít hosszabb távon!

Nem is olyan légből kapott ötlet a HomePod


Az Apple bizony már évek óta szövögeti otthoni hangszóró terveit. A kezdetben B238 álnéven futó projeket többször elkaszálták és számtalanszor átalakult, mire abba a formába ért, melyben már nagyközönség elé tárták idén júniusban.

Az eredeti tervek közt szerepelt olyan is, melyben kb. 90 cm magas volt és az elején rácsos kis kijelző helyezkedett el.

A HomePod már öt évvel ezelőtt a Mac audio csapat mellékprojektje volt, akik szerettek volna egy olyan hangszórót gyártani, mely jobb hangzást biztosít, mint a Bose, JBL és Harman Kardon rendszerek. Ez nem egyedi eset, az Apple-nél mindig bátorítják az alkalmazottakat arra, hogy kövessék a múzsájuk szavát, ha extra ötletekről van szó.

Forrás: iDB

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!