imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Tinder

Nem veled van a baj, a Tinder profiloddal


Panaszkodó tinderezők árasztották el a Twittert tegnap este: nem működik a Tinder. Miután a Facebook bejelentette, hogy körülbelül 87 millió felhasználói fiókot érint a hetekben kirobbant adatkezelési botrány, jelentősen átszabták az irányelveket, illetve azt, hogy milyen adatokat hívhatnak be a harmadik féltől származó alkalmazások API-n keresztül és miket nem.

Ennek az egyik  nagy vesztese a Tinder volt, amit nagy számban használnak a felhasználók Facebook profilokkal. A frissítést követően gyakorlatilag a felhasználók 90%-a eltűnt a randi alkalmazásból. A hiba miatt a usereket kijelentkeztette az app, majd nem engedte vissza. Mivel a partnerek többségénél is ez történt, ezért a match-ek is eltűntek egy időre.

Az eset vicces fordulatot vett, amikor egyre több tinderező figyelt fel a hibára és vészjóslatait azonnal meg is osztotta a Twitterezők népével. Valaki például azt sérelmezte, hogy bukta a mai randiját, hiszen ez volt az egyetlen kapcsolattartási eszköze szíve választottjával, mások egyből az emberiség végét jelentő eseményről számoltak be. Nem kell megijedni, a hibát javították: a Tinder újra él és virul.

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!