imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Nem véletlenül tűnt el a 3D Touch alkalmazásváltás az iOS 11-ből


Az első iOS 11 béta megjelenésével sokaknak feltűnt, hogy nem működik a régi 3D Touch alkalmazásváltás: vagyis amikor erősebben nyomjuk meg a kijelző bal oldalát, így gyorsan visszaválthatunk az előző appra, vagy ha a „második szintet” is benyomjuk, akkor kinyílik a multitasking menü. Egy Apple-mérnök erősítette meg, hogy a funkciót szándékosan vették ki, és ez alapján nem is várható, hogy visszatérjen. Ami szerintem nem különösebben baj, mert bizony nem volt túl egyértelmű a használata, nekem mondjuk ötből kétszer nem sikerült úgy előhoznom, ahogy akartam volna – nem is próbálkoztam vele egy idő után.

(via 9to5Mac)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!