imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Nincs App of the Week :(


Ez lett volna zsinórban a 89. hét, hogy a hét ingyenes alkalmazásával indítjuk a pénteket, most azonban nincs ilyen app kiemelve az App Store-ban. Vagyis tegnap estefelé még volt, a Day One, már ki is találtam, hogy nagyjából mit írok róla: hogy félig-meddig átverés az App of the Week címke, mivel ugyan valóban ingyenes lett a legjobb naplóalkalmazás, de csak azért, mert előfizetéses modellre váltottak, évi majdnem 20 ezer Ft-ért. Valószínűleg ezt az Apple is észrevette aztán, úgyhogy szőrén-szálán eltűnt a banner és az App of the Week kiemelés.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!