imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Növekszik a maces malware-ek száma


A McAffee legújabb jelentése szerint csak az első negyedévben 53%-kal nőtt a macOS-re írt malware-ek száma, ami így elérte a 700 ezret, a globális szám 0,1%-át. Fontos megjegyezni, hogy a cég a fertőzések számát nézi, vagyis nem 700 ezer különböző malware van, hanem ennyi esetet regisztráltak (globálisan közel 700 milliót). A növekedést egyébként az elszabaduló adware-ek adják, vagyis azok a kártékony programok, amik miatt ugyan nincsenek veszélyben az adataink, de idegesítő reklámokkal bombáznak.

(via 9to5Mac)

MacBook Pro és iMac most 3 év jótállással!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!