imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A nyomható oldalkeret az új menő okostelefon feature


Androidéknál most úgy néz ki erre a funkcióra csúsztak rá a tervezők. Először a HTC állt elő az egyébként tényleg hasznos(nak tűnő) varázslattal, miszerint elég csak kicsit megszorítani a telefon oldalát ahhoz, hogy valamilyen parancsot végrehajtson a készülék. A HTC U11 úgynevezett Edge Sense képessége felébresztheti a telefont, indíthatja a kamerát, de még akár térképekre is ránagyíthatunk.

Most az a hír járja, hogy a Google a következő Pixel referenciakészülékébe szintén integrálná a funkciót, ezzel mindegy hitelesítve a technológiát. Vajon a jövő iPhone-jai is meg kapják majd előbb-utóbb? 3D Touch Pro?

Koncepció

(via Macrumors)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!