imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Okosságokkal frissült a Google Maps for iOS


Lássuk be, a Google adatgyűjtésen alapuló technológiáinak azért megvannak az előnyei is. Nem mondom, hogy örülök neki, hogy rögzítik a tevékenységeimet, de ha visszakapok valami okosfunkciót a szokásnak köszönhetően, máris kellemesebb szájízzel kínálom ezüsttálcán az adatokat.

Az egyik legjobb ilyen okosfunkció, hogy bizonyos éttermekre, üzletekre keresve megtudhatod, éppen mennyien vannak nagyjából a helyen, várhatóan mikor lesznek kevesebben, az átlagoshoz képest a tömeg soknak vagy kevésnek számít-e. Eddig ez csak a böngészős változatban működött, mostantól viszont a 4.47-es frissítésnek köszönhetően az iOS-es verzió is képessé vált erre.

Éljen!

A frissítés ezen felül is hozott még pár apróságot, amelyek áldásaiból sajnos nem mind részesülünk itthon. Mindenesetre részletekért ugorjatok fel az App Store-ba.

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!