imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Olcsó AR szemüveg iPhone 7-hez


A Mira Prism névre keresztelt szemüveg körülbelül a Google Cardboard kiterjesztett valóságos megfelelője. Lényege, hogy ráerősíted az iPhone-t (6, 6s, vagy 7) a keretre, ami így nagyjából a homlokod magasságában fog feküdni, kijelzővel kifelé. A képernyő tartalma így rávetül a szemed elé lógó áttetsző lapra, és tadam, kész is az AR-szemüveg.

Most, hogy szeptemberben érkezik az iOS 11, ARKitestől biztosan jó móka lesz a Mira Prism, na meg persze kényelmesebb is mint folyamatosan kézben tartani a telefont. Ha jól láttam jár hozzá egy távirányító is, szóval tényleg egészen komplex élmény lehet a használata. Tekintve, hogy semmi komolyabb technológiai megoldást nem tartalmaz az eszköz az ára is baráti, 99 dollár. Ez, az előrendelési időszak után egyébként 150-re fog felmenni. (via Macrumors)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!