imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A OnePlus szerint semmi gond a jelly-like effekttel


Az iPhone 7 Plusra igencsak hajazó OnePlus 5-öt a tech sajtó egyből a legjobb okostelefonok közé emelte, alacsony árazásával pedig hamar sikerült a köztudatba is berobbannia. Nem minden arany, ami fénylik szokták mondani, hát tényleg nem. A OnePlus 5-ben hamar megmutatkoztak a gyermekbetegségek, az egyik ilyen a jelly-like hatás: néhány felhasználónál görgetés közben a készüléken megjelenő tartalom rejtélyes módon úgy röcög, mint a kocsonya – az alábbi videó jól szemlélteti a problémát.

A OnePlus azonnal ki is adta a közleményét, nincs itt semmi látnivaló kérem, nem hardveres a probléma = nincs gond. Ha így van, akkor viszont illene minél előbb utána járni a problémának és orvosolni, elég ciki ilyet tapasztalni egy prémium telefonnak kikiáltott eszköznél. A hivatalos álláspont szerint:

A OnePlus 5-öt ugyanolyan magas minőségű komponensek alkotják, mint az összes többi OnePlus készüléket, beleértve az AMOLED kijelzőt is. Kaptunk néhány felhasználói visszajelzést arról, hogy görgetéskor enyhe vizuális torzulást érzékeltek. Ez normális és nincs különbség a készülékekbe szerelt kijelzők között.

Magyarán hiába lengeted a jótállásod a kutyát nem fogja érdekelni.

iPhone 40 000 Ft kedvezménnyel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!