imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Óriási baki vethet véget az Essential Phone-nak


Az Essential Phone előrendelőit e-mailben arra kérte a gyártó, hogy valamely okmányuk másolatával igazolják magukat a csalások elkerülése végett. A rendszerbe azonban óriási hiba csúszott, ami azt eredményezte, hogy akik megkapták az eredeti e-mailt, azok mind megkapták egymás válaszait is, így több ezer ügyfél jutott hozzá a többiek személyes adataihoz. Tegnap többen arra gyanakodtak, hogy adathalászatról van szó, de kiderült, hogy az e-mail valóban a gyártótól érkezett, akik elkövették az évszázad bakiját. Egy ilyen súlyos malőr, akár tönkre is teheti az Essential Phone-t.

(via The Verge)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!